Makale Satarak Hemen Kazanmaya Nasıl Başlanır ?

Merhaba Arkadaşlar,

Yazarak para kazanma konusunda ki yazı dizimize kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Arama motorlarını (Google, Yahoo, Bing) kullanarak ücretsiz reklam yapmanın en mükemmel yolu, makale yazmaktır. 

İnternet üzerinde binlerce web sitesi vardır ve milyonlarca insan, arama motorlarını kullanarak bu web sitelerini ziyaret ederler. Bu siteler içerisinde, en fazla ziyaretçi çekenler ise, kullanıcının ihtiyacına en uygun içerik ya da makaleleri yayımlamış olan sitelerdir. 

Günde milyonlarca arama hacminin olduğu gerçeği göz önüne alındığında, tüm bu ihtiyaçların web sitesi sahipleri tarafından karşılanması mümkün olmamaktadır. Bu sebeple, pek çok site sahibi, ziyaretçilerinin aradıklarını bulabilmeleri için özgün ve güncel içerikler sunabilecek makale yazarları ile irtibata geçerler. Bu yazarların yazmış oldukları makale ve içerikler satın alınarak web sitelerinde yayımlanır. Web sitesi sahipleri bu içerikler sayesinde, arama motorları üzerinden sitelerine binlerce ziyaretçi çekerler. 

Önceki yazılarımızda, ortalama bir saat çalışılarak hazırlamış olduğunuz bir makaleyi, 10 TL gibi bir rakama satabileceğinizi söylemiştik. Bu makalenizi satmak için ister makale marketlerini kullanırsınız (bu konudan ilerleyen yazılarımızda detaylı bahsedeceğiz), isterseniz direkt web site sahipleriyle irtibata geçip aradaki komisyon miktarını da ortadan kaldırarak daha fazla kazanabilirsiniz. Her ikisi de mümkündür ve bu sizin tercihinize kalmış bir durumdur.

İstediğiniz her konuda özgün ve güncel makale yazabilirsiniz. Bunun için çok bilgili olmanız gerekmez. Ancak şunu unutmamak gerekir ki; her makale, konusu itibariyle farklı fiyatlara tabidir. Bu fiyat farklılığı, yazacağınız makalenin konusu, yazım dili ve güncelliğiyle doğrudan alakalıdır. 

Örneğin; 

Sağlık konusunda yazılmış olan bir makale ile her hangi bir oyun hakkında yazılmış bir makalenin fiyatları farklı olur. Çünkü, oyun sitelerinde yayımlanacak bir makalenin konusu daha çok, piyasaya yeni çıkan bir oyun hakkında bilgilendirme içerikli olur. Bu siteler üye başı kazanç elde ederler ve bu kazanca göre size ödeme yaparlar. Ancak sağlık sektörü ile alakalı yazılan bir makale, sağlık kategorisinde yayın yapan web sitelerinde yer alır ve bu sitelerde genelde ilaç firmalarının veya doktorların reklamları bulunur. Dolayısıyla daha geniş bir sektördür ve kazanç hacmi de buna bağlı olarak daha yüksektir. Kazancın yüksek olmasına paralel olarak, yazılan makalelerin fiyatları da yüksek olacaktır.

Web sitelerinin arama motorlarının ilk sayfalarında kalıcı olabilmeleri oldukça zor bir durumdur. Çünkü sürekli güncel ve yükselen trendlere uygun içerikler girmek zorundadırlar. Bu zorluğu aşmak için site sahiplerinin kendi ofislerinde, konusunda uzmanlaşmış yazarları çalıştırmaları gerekir. Ancak maaş ve sigorta gibi giderler düşünüldüğünde, bu durum yüksek maliyetlere sebep olacaktır. Bu nedenle tüm web sitesi sahipleri, evinde çalışarak makale yazan ve yeni içerikler üreten kişiler ile çalışmayı daha uygun bulurlar.

GoogleKullan.com ekibi olarak biz de sizlere, evinden çalışarak para kazanmayı ve yazarak para kazanmayı öğretmeyi hedefliyoruz. Siz değerli okurlarımız da, bizi takip ettiğiniz sürece, bu işi çok detaylı bir şekilde öğrenmiş olacaksınız ve evde çalışarak para kazanmanın keyfini süreceksiniz.

Saygılarımızla,
  



Anda baru saja membaca artikel yang berkategori evde çalışarak para kazanma | evinde çalışarak makale yaz | evinden çalışarak para kazan | makale fiyatları | makale yaz | makale yazmak | yazarak para kazanma dengan judul Makale Satarak Hemen Kazanmaya Nasıl Başlanır ?. Jika kamu suka, janganlike dan bagikan keteman-temanmu ya... By : En Kolay Yolu
Ditulis oleh: imei repair -

Belum ada komentar untuk "Makale Satarak Hemen Kazanmaya Nasıl Başlanır ?"

Yorum Gönder