PROJEX NEDİR? | PROJEX KAZANÇLARI NELERDİR?

AKLIN YOLU BİRDİR atasözünden yola çıkarak, biz de ProjeX'e dahil olduk. 

İnanıyoruz ve biliyoruz ki, bu proje çok yakın bir tarihte tüm dünyada online kazançlar alanında 1 numara olacak özelliklere ve teknik alt yapıya sahip.

ProjeX nedir ?

Bir çok kazanç ayağı olan, Satış Ortaklığı ile Network Marketing sistemini birbirine kombine ederek, her katılan üyesine %100 garantili kazanç imkanı sunan ve üyelerinin tamamına eşit miktarlarda kazanç dağıtan, gelişmiş teknolojik otomasyon sistemiyle Dünya'da bir ilke imza atmış projedir. 




İnternetten Para Kazanmak istediğinizi biliyoruz. 

Bunun için belki bir çok araştırma da yapıyorsunuz. Ve bir çok farklı yöntemle karşılaşmış olabilirsiniz. Hangi yöntemi rehber edinerek işe başlayacağınızı, nereden başlayacağınızı, nasıl yapacağınızı kafanızda netleştirememiş olabilirsiniz. Ülke gerçeklerinden dolayı internet işlerine güven duymamanız da cabası...

Hal böyle olunca, internetten para kazanmayı çok istemenize rağmen bir türlü karar verip başlayamıyor olabilirsiniz.

Ancak şu bir gerçek ki, kazanmak için başlamalısınız. Nereden başlayacağınızı ve neler yapmanız gerektiğini adım adım size öğretmek için elimizden geleni yapacağımıza söz veriyoruz. ENDİŞELENMEYİN !

En kısa ve öz bir ifadeyle; internetten para kazanmak istiyorsanız, bir web sitesine mutlaka sahip olmalısınız. Eğer size birileri internetten para kazanmak için web sitesine ihtiyacınız yok diyorsa, bilin ki, bu gerçek değil. Çünkü o dönem artık kapandı. Bir kaç sene öncesine kadar web sitesine sahip olmadan sadece satış ortaklığı linkinizle Google Adwords gibi reklam kanallarını kullanarak kolay ve çok büyük rakamlar kazanılabiliyordu. Ancak artık o devir kapandı.

Peki web sitesine sahip olmak yetiyor mu? Elbette hayır...

Bu sitenize ziyaretçi trafiği olmalı. Bu ziyaretçilere ihtiyaçları olan bilgi, ürün ya da hizmeti sitenizde veriyor olmalısınız. Bunun için de her gün internette bir kaç saat çalışmanız gerekir. Ayrıca sabırlı olmalısınız. Genelde hemen kazanç olmaz. Belli bir çalışmadan sonra kazanmaya başlarsınız.

Ancak;

Şimdi size tüm samimiyetimizle bir şey söylemek istiyoruz. Gerçekten internetten para kazanmak ve yapacaklarınızı tek bir elden kontrol etmek, bu işle ilgili tüm eğitimleri alıp kendinizi geliştirerek sürekli artan bir kazanca sahip olmak istiyorsanız, kesinlikle PROJEX'e katılmalısınız. 

Peki Neden ?

ProjeX'te size zaten anahtar teslimi, hazır ve satış odaklı bir web sitesi verilir. Bu web sitesi sürekli sizin adınıza güncellenir. Ayrıca siz de isterseniz kendiniz makale, yazı ya da görsel bir içerik girebilirsiniz. Bu web sitesinde yer alan binlerce ürünün tanıtımları özgün olarak otomatik yapılır. Size de sitenizin aylık 35 TL olan kira bedelini ödemek kalır.

Peki nereden kazanacaksınız ?

İşte en heyecanlı tarafı burası. 

ProjeX bir çok kazanç ayağı olan sistem olduğu için;
  • Binlerce Xdükkanda satılan ürünlerden satış ortaklığı komisyonu kazanırsınız.
  • Sizin adınıza yapılacak Xdükkan reklamlarından alt üyeler kazanır ve onlarında ödediği Xdükkan kiralarından komisyon alırsınız.
  • Xmarket'te yer alan çok özel ve çok kaliteli ürünlerden ciddi oranda indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
  • Diğer üyelerin Xmarkette yaptıkları alışverişlerden de ayrıca komisyon kazanırsınız.
  • Sizin Xdükkanınıza eklenen diğer Xdükkanlarında alt üye dükkanlarından yine komisyon kazanırsınız. 
  • Xtrafik sistemi sayesinde %10-%60 arası ayrıca komisyon kazanırsınız. 
Şaka gibi değil mi ? Ama gerçek. O yüzden ısrarla diyoruz ki, bu proje de kazanamamak diye bir şey söz konusu değil. ProjeX'te kazanmak %100 garanti.

Peki tüm bunların size maliyeti nedir? 

Bir kaç ay boyunca ödeyeceğiniz 35 TL web sitenizin kirası ve web sitenize alacağınız domain parası. O da yıllık olarak 15-20 TL civarı bir rakam.

Bir kaç ay boyunca ödeyeceğiniz dükkan kirasından kastımız şudur: XDükkanınız zaten bir kaç ay sonra kazanmaya başlayacak ve dükkan kiranız sistem tarafından aylık olarak bu kazancınızdan kesilecek. Artık siz cebinizden ödeme yapmayacaksınız.

Evet arkadaşlar, anlatılacak çok şey var belki ama uzun uzadıya anlatarak kafanızı karıştırmak istemiyoruz. 

Şimdiye kadar yazmış olduğumuz her makalemiz de, sizlere faydalı bilgiler vermeye ve size yardımcı olmaya çalıştık. Şimdi de tüm samimiyetimizle diyoruz ki; MUTLAKA BU PROJE DE YERİNİZİ ALIN !!!





Anda baru saja membaca artikel yang berkategori internetten nasıl para kazanılır | Projex nedir | projexe katılım | projexte kazançları nelerdir | xdükkan nedir | xnetwork nedir dengan judul PROJEX NEDİR? | PROJEX KAZANÇLARI NELERDİR?. Jika kamu suka, janganlike dan bagikan keteman-temanmu ya... By : En Kolay Yolu
Ditulis oleh: imei repair -

Belum ada komentar untuk "PROJEX NEDİR? | PROJEX KAZANÇLARI NELERDİR?"

Yorum Gönder