Yazarak Para Kazanmanın 2 Temel Yolu Nedir ?

Merhaba Arkadaşlar,

Bu yazımızda sizlere, yazarak para kazanmanın 2 temel yolunun ne olduğu hakkında bilgi vereceğiz. Ve bu yöntemlerin uygulanmasıyla internetten nasıl para kazanabileceğinizi öğreneceksiniz.

Bu yöntemlerden 1. si, SAT-KAZAN:
  1. Yazılarınızı ilgili web sitelerine satarak hemen kazanın. 
Bazı insanlar hemen para kazanmak isterler. Yazılarınızı satarak para kazanmanızın hem avantajları hem de dezavantajları vardır. Bu durum hedefinizin ne olduğuyla yakından ilgilidir.

Yazarlığınız oldukça iyi ancak web sitesi ya da bir blog kurmak size zor mu geliyor? Bir web sitesi kurmak, kuracağınız web sitesine SEO çalışması yapmak, sitenizin ziyaretçileriyle ilgilenmek ve yaptıkları yorumları cevaplandırmak sizin için zor bir iş ise, yazılarınızı web ortamında satarak sıcak para kazanmak size daha uygun bir yöntem olacaktır. 

Bu durumda hızlı ve nakit para, makale satmanın en önemli avantajı olarak karşımıza çıkar. Yazmış olduğunuz bir makaleniz var. Bu makalenizi nakite dönüştürmek istiyorsunuz. Bu oldukça kolaydır. Çünkü web dünyasında alıcılar hazır ve sizi bekliyor olacaklardır. Bu yöntemde kesinlikle müşteri sıkıntısı çekmezsiniz.

Bu yöntemin size dezavantajı ise, yazdığınız sürece para kazanacak olmanızdır. Yani yazı yazmayı bıraktığınızda kazancınız da kesilecektir.

Bu yöntemlerden 2.si ise, YAYINLA-KAZAN:
  1. Yazılarınızı kendi web sitenizde ya da blogunuzda yayımlayarak orta ve uzun vadede sabit ve devamlı bir kazanca sahip olun.
Yazmış olduğunuz yazınızı tek seferde satarak yalnızca bir defa kazanmak istemiyor, bu yazınızdan sürekli ve sabit bir kazanç elde etmek istiyorsanız, o halde bu yöntem tam size göre olacaktır. Tahmin ettiğiniz gibi, bu yöntemden yararlanmak için bir blog ya da web sitesine ihtiyacınız var. Eğer bir web sitesini ya da blogu nasıl kuracağınızı bilmiyorsanız BURADAN öğrenebilirsiniz. 

Özgün olarak yazdığınız (kopya içerik olmayan) bir makalenin, web dünyasında altın değerinde olacağını bilmelisiniz. Sitenize ekleyip yayımlayacağınız her içerik, arama motorları (Google, Yahoo, Bing) tarafından size ziyaretçi sağlar. Yazınız sitenizde var olduğu sürece bu devam eder. Söz konusu ziyaretçi trafiği belli bir sayıya ulaştığında, artık yeni yazılar yazmanız gerekmez. Çünkü arama motoru sizin sitenizi ilk sayfada çıkarmaya başlar. İlk sayfada çıkan bir site ise, yüksek bir tıklama oranını beraberinde getirir. Bu potansiyeli yakalamış olan bir web sitesi, artık otomatik kazanç kaynağı haline gelmiştir.

Sayısal değer vermek gerekirse; ortalama 50-60 farklı makalesi olan bir web sitesi, arama motorları tarafından ortalama 1000-1500 civarında ziyaretçi getirir. Bu yüksek ziyaretçi trafiğini kazanca dönüştürmek sizin elinizdedir. Böylece tek seferlik değil, sürekli bir gelire sahip olursunuz. 

Şayet web siteniz belli bir kategoride bilgiler içeriyorsa ve ziyaretçileriniz belli bir konuda arama yapan kişilerden oluşuyorsa, bu bir niş site demektir. Bu durumda çok daha fazla kazanabilirsiniz. Niş site nedir ve niş siteden nasıl para kazanılır? konusunda detaylı bilgileri Niş Pazarlama Nedir? başlıklı yazımızı okuyarak edinebilirsiniz.

Bu yöntemde, göstermek zorunda olacağınız sabır ve belli bir süre mesai harcamak zorunda oluşunuz, sizin için bir dezavantaj olabilir. Ancak bu yöntem size, belli bir süre çalışma yaptıktan sonra artık hiç çalışmanıza gerek kalmadan pasif bir kazancı elde etmenizi sağlayacaktır. Yani acelesi olanlara pek önerilmez!

Bu anlattıklarımız, yazarak para kazanmanın 2 temel yöntemidir. İnternet ortamında yazmanın gücünü kullanarak para kazanmanın farklı yöntemleri de vardır. Ancak bu iki yöntem en güncel, en gerçekci ve en çok kazandıran yöntemlerdir. Bu sebeple diğer stratejilerden söz ederek ilginizi dağıtmak istemiyoruz.

Bir sonraki yazımızda, makale yazarı olmanın tarafları kimlerdir? konusundan bahsedeceğiz.

Saygılarımızla,



Anda baru saja membaca artikel yang berkategori hemen para kazanmak | internetten nasıl para kazanılır | niş pazarlama nedir | niş site | sıcak para kazamak | yazarak para kazanma | yazılarınızı satarak para kazanma dengan judul Yazarak Para Kazanmanın 2 Temel Yolu Nedir ?. Jika kamu suka, janganlike dan bagikan keteman-temanmu ya... By : En Kolay Yolu
Ditulis oleh: imei repair -

Belum ada komentar untuk "Yazarak Para Kazanmanın 2 Temel Yolu Nedir ?"

Yorum Gönder