Günleri eskitebildiğimiz insanlardan ziyade beraber eskiyebileceğimiz insanların hasretinde büyümekle geçiyor onca sene.Zaman mefhumu önemini yitiriyor böyle zamanlarda;çünkü yıllandıkça tatlanan tek şey şaraptır.Beşeriyatın meşrebinde yıllanmak;eskimeyi imgeler,kirlenmeyi öğütler.Tüm bunlara şahit olan insanlardan bazıları terkeder,bazıları küfreder,bazılarıysa hiçbirini yapmaz ama sadece erken gider.Hiç gelmemesini dilediğim onca insanın soluk borusuna tükürmek isterim böyle zamanlarda ama işte tam da o an kardeşim aniden boynuma sarılır yanağımdan öper.Bu dakikalarda öfke kulluk ettikleri menfaatleri kadar bile para etmez ama yine de insan yaratılmışların en hayırlısıdır ya üç beş kelam etmek icap eder.Dengeyi tutturamam böyle zamanlarda ya sesim çok çıkar yada sessizliği ben yutarım.
Ey daha kendim idrak edememişken,anlatmaya çalıştığım.
Saçlarımı okşamadığın geceler göğsüme karabasan çöker.Bilirsin ki seni ben kaybetmekten korkarım.Korktukça da daha çok bendimden arttırırım.Kendimden azaltırım.
Ey kendimde bulamadıkça daha çok kaçıp uzaklaştığım.
Geri çevirdiğin her duanın sebeb-i hikmeti içimi ezer.Bilirsin ki seni ben en çok bu zamanlar anarım.Belki de bu yüzden ne zaman küfre düşsem içimdeki kirli neşeyi şeytanın suratına çalarım.
Ah yeni dünyada seni bulmak çok zor.İnan ki zor.Ben ki Medeni Hukuk'tan geçmiş,Ticareti yutmuş insanım.Senin derslerinden hep duvara toslarım.
Söylesene en Halik olan...
Hep senden uzağa ve hep burnunun dikine giden şişko kızlar da felaha erecek mi?
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori dengan judul . Jika kamu suka, janganlike dan bagikan keteman-temanmu ya... By : En Kolay Yolu
Ditulis oleh: blogger 1 -

Belum ada komentar untuk " "

Yorum Gönder