7 Yılı Birlikte Geride Bıraktık

Sizlere ilk defa Nisan 2007'de Blog Tutmaya Başlayanlar Arasına Bir Nefer Daha Eklendi... diyerek seslenmiştim. MaFiAMaX Blog! a ilk yorumu da üniversite arkadaşım Begüm yapmıştı. O günden bugüne 7 yıl geçti. Bu blog 8 yaşından gün almaya başladı...

Türkiye'de 8. yılına giren blog sayısı ne yazık ki çok az. 2005-2010 yılları arasında altın çağını yaşayan bir platformun bugün ki durumu üzücü gerçekten. Bugün geldiğimiz nokta yaşam döngüsünden ibaret aslında. Her geçen yüzyıl insanlar hayatı daha hızlı yaşamak, birim zamanda daha çok iş yapmak zorunda kalıyor. Ama depresyon hiç olmadığı kadar da yaygınlaşmış durumda, grip gibi yayılıyor.

Basının geldiği noktaya bakın, gazete tirajları ortada. Artık haberciliği twitter üzerinden yapıyorlar. Hızlı, kontrolsüz ve zahmetsiz. Böylesine güçlü bir oluşumun geldiği noktada blog yazma ve görüntülenme oranlarının düşmesi kaçınılmaz bir sondu. Öyle de oldu.

Ben bir zamanlar okumaktan büyük keyif aldığım bloglar vardı. Sizlerin okuduğu ve özgün yazılar yazan bloglar varsa buradan paylaşmanızı rica ediyorum. Bilginiz olsun, ticari-şirket bloglarını (ara ara reklam amaçlı bir çok yorum geliyor) yayınlamayacağım.
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori Blog Hakkında dengan judul 7 Yılı Birlikte Geride Bıraktık. Jika kamu suka, janganlike dan bagikan keteman-temanmu ya... By : En Kolay Yolu
Ditulis oleh: blogger -

Belum ada komentar untuk "7 Yılı Birlikte Geride Bıraktık"

Yorum Gönder