SERTLEŞEN BEZELYELER HAKKINDA PRATİK BİLGİLER



Bezelye : Bezelyeler ayıklandıktan sonra pişirilmezse kuruyup sertleşir. Bu durumda bezelyeleri bir gün soğuk su içinde bekletmek gerekir. Bezelyenizin daha lezzetli ve yumuşak olması için tuzunu en son ekleyin. Pişmeye başladıktan sonra içine iki tane kesme şeker atarsanız çok daha güzel bir sonuç elde edersiniz. 
Anda baru saja membaca artikel yang berkategori bezelye | bilgiler | hakkında | kesme şeker | kısa | kuruyan | mutfak ile ilgili bilgiler | önce | pişirmeden | pratik bilgiler | sebze | sertleşen | tuz | yemek dengan judul SERTLEŞEN BEZELYELER HAKKINDA PRATİK BİLGİLER. Jika kamu suka, janganlike dan bagikan keteman-temanmu ya... By : En Kolay Yolu
Ditulis oleh: imei repair -

Belum ada komentar untuk "SERTLEŞEN BEZELYELER HAKKINDA PRATİK BİLGİLER"

Yorum Gönder