Makale Yazarlığı İşinin Tarafları Kimlerdir?

Merhaba Arkadaşlar,

Makale yazarlığının iki tarafı vardır. Bunlardan birincisi, web sitesi sahibi olanlar, ikincisi ise, makale yazarları. Şimdi bunları biraz daha açalım.

Web Sitesi Sahibi Olanlar: Makale yazarlarının üretmiş oldukları içerikleri, kategorize ederek sektörel anlamda geniş arşivler oluştururlar ve bu içerikleri kendi web sitelerinde yayımlayarak, alanında otorite olmak için çalışırlar. Özgün ve güncel bu makaleler sayesinde, kısa bir süre sonunda ziyaretçi trafiği yoğunlaşan web sitelerine reklam alırlar. Ve bu reklamlar sayesinde büyük gelir elde ederler. Bu reklamlar sitenin tasarımına, şablonuna uygun olarak bazen banner reklam, bazen de satış ortaklığı olabilir.

Web sitesi sahibi olanlar, her makale için size bir kez para öderler ancak, kendileri bu makale sayesinde yıllarca sitelerine ziyaretçi çekerler ve bu ziyaretçilerden sürekli kazanç elde ederler. 

İnterneti sürekli bir kazanç kapısı haline dönüştüren bu sisteme, biz googlekullan.com ekibi olarak çiftçi yöntemiyle para kazanmak diyoruz. Bu konuyu sitemizde detaylı olarak anlatmıştık. Daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz, çiftçi yöntemiyle internetten para kazanmak başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.

Şimdi de makale yazarlığı işinin ikinci tarafı olan makale yazarları biraz daha açalım.


Makale Yazarları: Yukarıda izah ettiğimiz site sahiplerine istenilen konularda, özgün ve güncel makale yazıp satan tarafa denir. Makale yazarları yazmış oldukları her makale için ödemelerini hemen alırlar. Site sahibinin, bu makaleden elde ettiği ya da edeceği geri dönüşüm ile hiç ilgilenmezler. Yani yazdıkları makalenin site sahibine ne kadar ziyaretçi trafiği sağlayıp sağlamadığı konusu makale yazarlarını ilgilendirmez. Yazarlar sadece yazdıkları yazı başına alacakları ücretle ilgilenirler. Ancak yazılan bu içeriğin web sitesine kazanç getirip getirmeyeceği konusu makale yazarının değil web sitesi sahibinin ilgileneceği bir konudur.

Özetlersek; siz her hangi bir konuda makalenizi yazarsınız ve müşterilerinize ( web sitesi sahiplerine ) satarsınız. Site sahibi bu makaleyi nasıl ve nerede kullanacağı konusunu düşünür ve sizin makalenizi en kazançlı şekilde nasıl kullanacağına karar verir. Sizin işiniz yazınızı web sitesi sahibine sattıktan sona erecektir. Tabi ki kaliteli makaleler yazarsanız, bu beraberinde müşteri memnuniyeti getirecektir ve size bu konuda itibar kazandıracaktır. Böyle bir konuda itibar demek, daha yüksek fiyatlara makale yazmak demektir. Bu da daha yüksek kazanç demektir.

Eğer, web sitesi kurmakla uğraşamam diyorsanız, yazı yazmayı severim diyorsanız ve günde maksimum bir saatimi bu işe ayırabilirim diyorsanız, kesinlikle makale yazarlığı tam size göre bir iştir. Beklemeden başlamanızı öneririz.

Saygılarımızla,


Anda baru saja membaca artikel yang berkategori çiftçi yöntemiyle para kazanmak | makale yazarak para kazanmak | makale yazarları | makale yazarlığı | makale yazıp satmak | web sitesi sahibi olanlar | yüksek fiyatlara makale yazmak dengan judul Makale Yazarlığı İşinin Tarafları Kimlerdir?. Jika kamu suka, janganlike dan bagikan keteman-temanmu ya... By : En Kolay Yolu
Ditulis oleh: imei repair -

Belum ada komentar untuk "Makale Yazarlığı İşinin Tarafları Kimlerdir?"

Yorum Gönder