XTİCARET NEDİR? | XTİCARET NE İŞE YARAR?

Her hangi bir ürün sahibi olmadan, başkalarının ürünlerini internet üzerinden satarak komisyon elde edebileceğinizi biliyor musunuz ?

Xticaret, bir e-ticaret platformudur. Bir çok ürün sahibi, online olarak satmakta oldukları ürünlerini, bu platforma ekleyerek kendi ürünlerine satış ortakları ararlar. Yani bu havuzda, ürün sahipleri ile ürün satıcıları bir araya gelirler ve satışa konu olan ürünün karını paylaşırlar.

Ürün sahipleri, Xticaret'teki ürünlerinin satış rakamlarına bir komisyon belirler ve satış ortağı olan kişiler bu ürünü inceler ve online pazarlamasını gerçekleştirirler. Bu satışlardan elde edilen kazancın en az %50'si en fazla %70'i satış ortağına ait olur.



Bu yüzdelerin çok yüksek olduğunun farkındayım. Ama satış ortaklığında oranlar %40'tan aşağı kesinlikle değildir. Çünkü, ürün sahipleri, bu yöntemle, ürünlerinin pazarlanması ve reklamları için herhangi bir reklam harcaması yapmazlar. Bu harcamaların hepsi satış ortaklarına aittir. Dolayısıyla oranlar oldukça yüksek olur. Ürün sahiplerinin, reklam ücreti yerine direkt satışa odaklı tanıtımlar ile çok daha fazla kazanacakları açıktır.

XTİCARET İLE HEMEN KAZANMAYA BAŞLAYIN

Satış ortaklığı sistemi, şu anda dünyada en başarılı ve etkili olan online kazanç sistemidir. Ülkemizde henüz yeni yeni ilgi duyulmaya başlanmış olsa bile, dünya üzerinde bu işten kazanç elde eden milyonlarca insan var ve bu işten kazanılan rakamlar 2012 verilerine göre yıllık yaklaşık 2 milyar dolar civarında. Yaklaşık 13 yıldır yapılagelmekte olan bu iş, orijinal adıyla affiliate marketing olarak bilinmektedir. Affiliate Marketing Sistemi, hem ürün sahipleri için hem de satış ortakları için, son yıllarda e-ticaretin vazgeçilmez unsuru haline gelmiştir.

Az önce değindiğimiz gibi satış ortaklığı sisteminin en önemli avantajlarından birisi, komisyon oranlarının çok yüksek olmasıdır. Daha bir çok avantajından bahsetmek mümkün. Örneğin bu sistemde, siz müşteri ile kesinlikle muhatap olmazsınız. Ayrıca ürün ile ilgili hiç bir sorun sizi ilgilendirmez. Bunların hepsi ürün sahibine aittir. Siz sadece online platformlarda satış ortağı olduğunuz ürünün kısa tanıtımlarını yaparsınız ve her satışta kazanca ortak olursunuz.

Dünya'da popülaritesi çok yüksek olan bu sistem artık Türkiye'de de ciddi anlamda yapılmakta ve çok hızlı büyümektedir. İşte bu ihtiyaçtan dolayı Türkiye'nin %100 yerli affiliate havuzu olan Xticaret doğdu. Kurulduğundan bu yana çok hızlı büyüyen ve şu an itibariyle yaklaşık olarak 57.000 civarında üyesi bulunan Xticaret, böyle giderse ki kesinlikle gidecektir, önümüzdeki bir kaç yıl içerisinde 1 milyon civarında üyesi ile dünya devi olmaya aday bir kuruluştur.

Henüz yeni sayılan bu sistemde yerinizi alarak, internet başında harcağınız zamanınızın en fazla 1 saatini bu işe ayırdığınızda, önümüzdeki zamanlarda sürekli ve ciddi bir kazanca sahip olacağınız kesindir.

Size burada ne kadar kazanabileceğinizden bahsetmek istemezdim ama, merak edenlerin olacağını düşünerek, basit bir tablo ile en azından satış ortaklığı sisteminin ne kadar kazandırabileceği konusunda bir fikir vermiş olurum diye düşünüyorum. Lütfen şimdi aşağıdaki tabloları inceleyiniz.


Yukarıdaki gerçek zamanlı Xticaret kazançları sanırım, satış ortaklığı sistemi ile ne kadar kazanabileceğiniz konusunda size bir fikir vermiştir.

Hemen Xticaret' yakından tanımak ve bu müthiş kazanç fırsatını yakalamak için BURADAN Xticaret'e üye olabilir ve kazanmaya başlayabilirsiniz. 

Şimdiden bol kazançlar dilerim...



Anda baru saja membaca artikel yang berkategori online pazarlama | satış ortağı | satış ortaklığı ile para kazanmak | satış ortaklığı ne kazandırır | satış ortaklığı nedir | satış ortaklığı sistemi | xticaret | xticaret nedir dengan judul XTİCARET NEDİR? | XTİCARET NE İŞE YARAR?. Jika kamu suka, janganlike dan bagikan keteman-temanmu ya... By : En Kolay Yolu
Ditulis oleh: imei repair -

Belum ada komentar untuk "XTİCARET NEDİR? | XTİCARET NE İŞE YARAR?"

Yorum Gönder